ONZE DIENSTEN

Op het gebied van diverse audiovisuele technieken kunnen wij oplossingen bieden aan de hand van uw wensen.

Voor elke oplossing bieden wij hoogwaardig en deskundig advies over de mogelijkheden om het maximale uit uw evenement te halen.

Kijk ook eens op onze Facebook pagina of IMPRESSIES om diverse projecten en samenwerkingen te zien.


Audio

Er worden hoogwaardige producten ingezet van merken zoals L-Acoustics, Shure, Sennheiser, System One Audio, Midas, Dolby Lake en Lexicon.

Audio metingen voor het beperken van geluidsoverlast of het richten/afstellen van geluid kunnen uitgevoerd worden middels de software van SMAART en speciale draadloze meetmicrofoon.

Door middel van een professionele meetmicrofoon, die draadloos contact maakt met zo goed als vertragingsvrije draadloze zend en ontvangst set van Sony, kan de geluidsinstallatie naar wens afgesteld worden.
Denk hierbij aan een cardioïde opstelling uitmeten en afstellen of een delay set tot op de milliseconde nauwkeurig synchroon te laten komen met de main P.A.


Licht

Een evenement kan groots gemaakt worden door creatief met licht om te gaan.
Of het om uitlichten van objecten gaat of een volledig aangestuurde disco show gaat.

Er kan een lichtplan op maat gemaakt worden aan de hand van de wensen van het evenement.

Van een live show met een lightjockey tot een voorgeprogrammeerde time-code show op uw favoriete muziek is mogelijk.

Apparatuur van merken zoals CLF, Martin, Showtec, Avolites en Pangolin worden gebruikt vanwege de zekerheid en kwaliteit.

Extra aandacht nodig? Zet dan een Sky rose met meerdere stralen of een Sky beam met één enkele straal buiten neer en maak stralen in de lucht die van ver te zien zijn.


Video

Heeft u een presentatie, onthulling, voetbalwedstrijd of uitvaart?

Grote breedbeeld monitoren op standaard verdeeld in een ruimte met uw content of een projectiescherm van meer dan 5 meter breed met een hoog ANSI lumen projector om uw project of presentatie tot een hoger niveau te brengen.

Door gebruik te maken van video-mixers kan is het ook mogelijk om tussen meerdere videobronnen te schakelen.


Rigging

Truss carrés, truss brug op statief of een truss brug gevlogen aan ketting takels? Bijna alles is mogelijk.

Zelfs verlichting op een baseplate gemonteerde rechtopstaande truss voor locaties waarbij de plafondhoogte zeer gering is is mogelijk.

Naast verlichting kan audio ook gevlogen worden om bijvoorbeeld een groter publiek te voorzien van helder en verstaanbaar geluid.

Door speciale “tent clamps” te gebruiken is het mogelijk om in diverse tenten bijvoorbeeld ook verlichting en/of geluid te hangen.
Ook speciale “balk klemmen” zijn leverbaar om verlichting of geluid aan een stalen H-balk te bevestigingen.


FX

Een mooie lichtshow valt in het niet als er geen rook of nevel aanwezig is. Rook zorgt er voor dat stralen goed zichtbaar worden.
In plaats van een rookmachine die in korte tijd veel rook kan produceren leveren wij ook professionele “hazers” om een mooie lichte waas te creëren en de lichtstralen goed zichtbaar te maken.

Ook leveren wij show/beam-lasers met diverse figuren met zeer strakke stralen in alle kleuren van de regenboog.
Gegarandeerd dat het publiek de telefoons pakken om dat te filmen!

Om momenten tot een nog hoger niveau te tillen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld CO2 kanonnen in te zetten. Door de krachtige straal van een witte wolk richting het publiek kan een climax een extra boost krijgen.

Naast CO2 kunnen wij ook verticale rookmachines leveren die het CO2 effect kunnen nabootsen met rook welke binnen enkele seconden verdwijnt.

Geen feest zonder confetti en/of streamers. Met onze elektrische confetti shooters kan een kleuren regen van confetti exact op tijd geschoten worden.
Vele kleuren en zelfs gemixte kleuren zijn mogelijk op aanvraag.
Ook inzetbaar voor bijvoorbeeld een gender reveal party met roze of blauwe confetti!

Pyrotechniek of vuurwerk op uw buiten evenement?
Contacteer ons voor de mogelijkheden om dit veilig en vergunning technisch te realiseren.